Admin Admin
| Konu: GÜLÇİN SİZE BİR EŞYASINI VERECEK OLSA NEYİNİ İSTERDİNİZ? C.tesi Ekim 25, 2008 2:48 pm | |
| BEN HEM DANSINI HEMDE SESİNİ İSTERDİM | |
|
**yoshyci_admin** Admin
Mesaj Sayısı : 61 Nerden : yoshyimin kalbindenn hangi hepsi kızı: : aşkım yoshy Lakap : fırtına rep puanı : hangi hepsi kızı? : Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: GÜLÇİN SİZE BİR EŞYASINI VERECEK OLSA NEYİNİ İSTERDİNİZ? Paz Ekim 26, 2008 11:30 am | |
| ama çok mantıksızz eşya dionn uğurlu birşeyini isterdim banada uğur getirsin diee ztn onun verdiği şey bana kesin uğur getirirr | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: GÜLÇİN SİZE BİR EŞYASINI VERECEK OLSA NEYİNİ İSTERDİNİZ? Paz Ekim 26, 2008 11:46 am | |
| ben ondan sesini ve dansını istedim evt eşşya dedim mantıksız ama ondna kalan bir hatıra olurdu sonuçta | |
|
yoshy-and-nilay yeni gülçinci
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : yoshymin yanındann hangi hepsi kızı: : yaseminim Lakap : arabacı rep puanı : Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: GÜLÇİN SİZE BİR EŞYASINI VERECEK OLSA NEYİNİ İSTERDİNİZ? Salı Ekim 28, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
**yoshyci_admin** Admin
Mesaj Sayısı : 61 Nerden : yoshyimin kalbindenn hangi hepsi kızı: : aşkım yoshy Lakap : fırtına rep puanı : hangi hepsi kızı? : Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: GÜLÇİN SİZE BİR EŞYASINI VERECEK OLSA NEYİNİ İSTERDİNİZ? Salı Ekim 28, 2008 10:09 pm | |
| yha sesi bnde olsaaaa varya wanderfull olur mükemmel olur yhaa nerde ogünler | |
|
beyza_hepsi bagımlı gülçinci
Mesaj Sayısı : 151 Nerden : cemremin kalbinden hangi hepsi kızı: : cemre Lakap : beyzos rep puanı : Kayıt tarihi : 03/11/08
| |